NAŠE POSLOVALNICE

OBVESTILO O DELOVANJU SERVISNE MREŽE

Spoštovani,

Pri podjetju Avto Triglav d.o.o., Ljubljana  jemljemo vaše in naše zdravje ter svojo odgovornost o zajezitvi širjenja virusa (COVID-19) izjemno resno. Zato smo skladno z nacionalnimi smernicami za preprečevanje in obvladovanje bolezni do nadaljnjega zaprli naše prodajne salone in prodajo nadomestnih delov.

Medtem, ko je začasno ukinjen javni promet, so servisne storitve nujno potrebne za zagotavljanje mobilnosti posameznikov ali nujnih služb, zato te storitve v omejenem obsegu še naprej zagotavljamo. Ob tem seveda upoštevamo vsa navodila s strani NIJZ.

Obveščamo vas, da večji del servisne mreže obratuje z dežurnimi ekipami in tako zagotavlja nujna popravila vozil. Predlagamo, da obratovanje servisa pred prihodom preverite: kontakti so navedeni na spletnih straneh in Facebook profilih posameznih servisnih ponudnikov.

Hkrati bi vas radi obvestili, da se za čas veljavnosti odloka (UL RS, št 25/20) o prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev, podaljša tudi rok za izvedbo rednega vzdrževanja vozila, ki je pogoj za veljavnost Storitve 5+. Redno vzdrževanje je potrebno opraviti v roku največ  30 dni po prenehanju veljavnosti odloka.

Vsi lahko prispevamo k ustavitvi širjenja virusa. To je naš prispevek k boljšem jutri.

Ostanite zdravi!

Ekipa Avto Triglav