NAŠE POSLOVALNICE

Še ena trojna zmaga Alfe Romeo na tekmovanju “Best Brands” revije Auto Bild

Bralci nemške revije Auto Bild so izbrali modele Giulia, Stelvio in Giulietta za najlepše oblikovane v svojih kategorijah. Alfa Romeo je že tretje leto zapored na vrhu razvrstitve najlepše oblikovanih vozil v kategorijah “kompaktnih”, “srednje velikih” in “kompaktnih SUV vozil” .

Oblika vozil znamke Alfa Romeo navdušuje tudi nemške ljubitelje avtomobilov. Bralci revije Auto Bild so v posameznih kategorijah tekmovanja “Best Brands” izglasovali modele Alfa Romeo Stelvio, Giulia in Giulietta za najboljše v kategoriji “Design”. Tako kot v letih 2017 in 2018 je bil Alfa Romeo Stelvio izbran za najlepšega med “kompaktnimi SUV vozili”. Športna limuzina Alfa Romeo Giulia je osvojila tretjo zaporedno zmago v kategoriji “srednje velikih vozil” pri glasovanju za najlepše vozilo. Poleg tega pa je Alfa Romeo Giulietta ponovno ubranila prvo mesto z najlepšo obliko v kategoriji “kompaktnih vozil”.

“Posebej me veseli ta ponovljeni uspeh, ker znova obsega tri različne kategorije vozil. To kaže na širok razpon, v katerem oblikovanje Alfa Romea deluje brezhibno,” pravi Klaus Busse, vodja oddelka za oblikovanje v regiji EMEA.

Na osmem tekmovanju “Best Brands” so bralci tiskanih in digitalnih izdaj revije Auto Bild glasovali na različnih področjih, povezanih z vozili. Izbirali so med avtomobili 38 najpomembnejših blagovnih znamk iz različnih kategorij, od malih avtomobilov in kabrioletov do športnih terenskih vozil. Na izboru je sodelovalo več kot 63.000 bralcev.