NAŠE POSLOVALNICE

SparkTheNext: Novi Maserati Ghibli Hybrid

Inovacije so bile od nekdaj navdih Maseratijevim inženirjem in oblikovalcem: vse se začne z iskrico – bliskom briljantne zamisli, ki pritegne, zaneti in se razvija.

 

V svetu narave je polno trenutkov, ko ena sama iskrica zaneti nekaj novega – hip, ko hibridizacija deluje kot katalizator, pobudnik sprememb, ko različni elementi trčijo in se združijo, srečajo in povežejo, ter skupaj razvijajo, kar vedno prinese nekaj boljšega od prej.

 

Iz takega navdiha izhaja tudi novi Ghibli Hybrid: prvi v vrsti novosti, znanilec nove dobe znamke Maserati.

 

Prepoznavni trident postaja strelovod, ki energijo iz ozračja usmerja in jo poveže z DNK zgodovinskega mojstrstva italijanskega inženiringa – začenja novo poglavje zgodbe Maserati: prvi hibridni motor v zgodovini znamke, kjer se inovacije in tehnologija srečujejo z avtomobilskim inženiringom visokih zmogljivosti in Maserati pogumno vodijo v trajnostno prihodnost.

 

 

Zanetilo zanimanje?

 

#SparkTheNext

 

   

 

 

 

Maserati S.p.A.

Maserati proizvaja edinstvene avtomobile z izjemnim in prepoznavnim značajem. S svojim slogom,                                                   tehnologijo in z ekskluzivnimi lastnostmi navdušujejo prefinjene in zahtevne kupce ter že od nekdaj predstavljajo merilo v avtomobilski industriji. Ambasadorji te dediščine so vodilni Quattroporte, športna limuzina Ghibli in Levante, prvi SUV znamke Maserati. Popolna ponudba, ki vključuje bencinske in dizelske motorje, pogon na zadnji kolesi ali pogon na vsa štiri kolesa, najkakovostnejše materiale in izjemni inženiring. Tradicija uspešnih avtomobilov, ki vsak na novo definira, kaj pomeni italijanski športni avtomobil z vidika dizajna, zmogljivosti, udobja, elegance in varnosti.