URADNI ZASTOPNIK ZNAMK

Alfa Romeo

Neverjetna zmogljivost in brezčasna lepota modelov sta glavna razloga za navdušenje voznikov Alfe Romeo. Sodobna zasnova in športna oblika sta recept za vpadljivost, si zasvoji srca ljubiteljev Alfe, nenehne tehnične evolucije in visoka raven vozne izkušnje pa razlog, da navdušenje kar traja.

Fiat

Oblikovalci vozila Fiat, ki so še do pred kratkim stremeli predvsem k čim večji funkcionalnosti v okviru prostorskih omejitev, danes strastno sledijo tudi estetskim merilom. Navdih iščejo v najboljših časih italijanskega oblikovanja, za katerega so značilne harmonične oblike in homogene linije. Kombinacija tradicionalnih vrednost, umeščenih v vedno svežo in inovativno celoto.

Fiat professional

Blagovna znamka Fiat Professional predstavlja gospodarska vozila proizvajalca FCA Italy S.p.A., skupine, ki temelji na usposobljenih in motiviranih ljudeh, strokovnjakih ter konkretnih dejstvih. Bogata in celovita ponudba izpolnjuje vse prevozne zahteve. Vozila Fiat Professional so zasnovana tako, da zmanjšujejo porabo goriva in stroške uporabe ter ob tem povečujejo dobičkonosnost.

Jeep

Legendarna znamka Jeep je svetovno znana – vedno in povsod povezana s svobodo, zmogljivostjo in avanturo že prvega modela Willys MA dalje. Lastniki vozil Jeep od nekdaj vedo, da so besede »Go-Anywhere, Do-Anything®« več kot le slogan, pomenijo način življenja. Raziščite legendarno zasedbo in nato ustvarite svojo brezčasno zgodbo

Abarth

Močan, odločen in nezlomljiv značaj vozil je plod vizije ustvarjalca Carla Abartha, ki je želel ustvariti majhne in spretne avtomobile z močnimi, majhnimi motorji. Njihove zmogljivosti ne izhajajo le iz moči, temveč tudi iz možnosti dodatnega uglaševanja in spreminjanja nastavitev za pridobivanje maksimuma iz vsakega motorja. Če imate kljubovanje v krvi, je empatija do znamke Abarth neizbežna.

NOVICE

Novosti iz področja avtomobilizma in aktualne ponudbe.

Alfa Romeo Giulia in Stelvio na podelitvi nagrad ...

Preberi več>

Najlepši mali SUV: Jeep® Avenger prejel nagrado za ...

Preberi več>